Pasji saloni

Pasji Frizeraj, Tija Pivk s.p.

Pasji Frizeraj, Tija Pivk s.p.

Pasji Frizeraj je mobilni salon za nego malih živali. Salon je nastal zaradi velike ljubezni do živali. Na Dunaju sem obiskovala tečaj za striženje psov International Grooming School Wien in si pridobila certifikat.
Vse storitve opravim na vašem domu, tako se vaš kosmatinec počuti bolj sproščenega v domačem okolju, vam pa je prihranjen . . .


PASJI SALON UREJENE TAČKE

PASJI SALON UREJENE TAČKE

Pasji salon urejene tačke nega vseh vrst pasem.


PesMobil

PesMobil

Pesobil, pasji frizer, ki pride na dom.
Smo prvi slovenski mobilni pasji salon. Psa sfriziramo pri vas doma. Brez stresa in izgubljanja casa za voznjo do salona. Prinesemo vso opremo, za seboj pospravimo, psa uredimo po vasih zeljah.
Trenutno naše storitve nudimo na območju Obale in Krasa.


Studio Šapica

Studio Šapica

V pasjem studiu Šapica v Slovenski Bistrici poskrbimo za celotno nego vseh malih živali, tako kužkov, muckov, kot tudi zajčkov, dihurjev in morskih prašičkov. Nega je obenem strokovna in prijazna psom. Uporabljamo le naravne šampone in druge izdelke za nego, ki zagotavljajo, da bo kožušček vašega kosmatinca zdrav, mehak in dišeč.
Da bi . . .


Wellness Njufi

Wellness Njufi

Ko gre za zdravje vašega kužka, je preventiva prijaznejša vašemu ljubljenčku in denarnici. Zato sta redna nega in higiena osnova za zdravje vašega ljubljenčka. Z redno nego lahko vašemu ljubljenčku podaljšate in polepšate življenje.
In ne pozabite, da za kužka pomeni čisti kožuh, isto kot nam pomeni čista obleka.Pin It on Pinterest

Share This