Louisianski leopardji pes-Louisiana Catahoula

Louisianski leopardji pes-Louisiana Catahoula

naziv psarne
ime in priimek Urša
naslov
kraj 4000 Kranj
Slovenia
gsm +38640352055
telefon
email catahoula.si@gmail.com

          Louisianski leopardji pes-Louisiana Catahoula

Za oddajo: 19. avgusta, 2022
Namen: Prodam
Številka mikročipa: 705100000123456

Psarna de Amica Mea (DAMs Catahoulas) ima na voljo še enega rodovniškega mladiča -samčka pasme Louisianska Catahoula po imenu DAMs Alter Ego.

Ego je sable merle samec s široko glavo in močnim gobčkom, močnimi nogami, in atletsko postavo. Je samozavesten, radoveden, in obožuje ljudi in pse. Rad se igra in vleče, obožuje vodo, je navajen hoje na povodcu in oprsnici, vožnje v avtomobilu, ter spanja v hišnem boxu. Pričeli smo tudi s treningom osnovne poslušnosti tako da že pozna osnovne ukaze in se lepo odziva na odpoklic.
Zanj iščemo aktiven dom (športne aktivnosti v kombinaciji z delom-mantrailing, nosework, canicross, itd.)

Catahoula je aktiven pes, ki potrebuje zaposlitev, tako da iščemo aktivne posameznike ali družine, ki bodo psu zagotovili zadostno količino aktivnosti in pozornosti. Mladiči odidejo v nov dom z rodovnikom, EU potnim listom, pogodbo, zdravstvenim potrdilom in paketom za mladiče, ki vsebuje suho in mokro hrano, igračo, dekico, povodec, ovratnico in priboljške.
Oba starša legla sta HD A in ED 0, DM clear, imata polno zobovje in pravilen ugriz, vid in sluh:clear ter sta testirana za merle, piebald in dilution.

Za vse informacije smo na voljo po telefonu 040 352 055. Vabljeni na našo spletno stran www.catahoula-slovenia.si