Odrasli psi – mladički

   

Lepi mladički

MOPS

Lepi mladički mladiči so registrirani, v celoti cepljeni, mikročipirani, polži in v celoti zdravstveni pregledi, ki jih je naš veterinar. Prišli bodo tudi s 5 generacijami rodovnika, 4 tednov brezplačnega zavarovanja in vrečo hrane, na . . .
    MOPS
Za oddajo: 18. oktober, 2018
Namen: Prodam

   

Omamljanje pasjih mladičev,

BORDERSKI TERIER

Očarljive meje Terenski mladički, so bili podlegki in so bili polni od dveh tednov naprej. Vsi mladički bodo prišli z Wormed in fleja do danes, Puppy pakiranje, 1. injekcija, Microchip, Vetcheck, KC certifikat, 4 tedne brezplačnega . . .
 BORDERSKI TERIER
Za oddajo: 18. oktober, 2018
Namen: Prodam

   

Modri francoski buldog mladičkov

FRANCOSKI BULDOG

Francoski buldog mladičkov Imamo modre moške in ženske francoske buldoge mladiče, ki so na voljo in pripravljeni za nov dom, vsi mladički so bili cepljeni, doma pa so bili usposobljeni, napolnjeni, zlomljeni, dobili vse posnetke in so . . .
    FRANCOSKI BULDOG
Za oddajo: 18. oktober, 2018
Namen: Prodam

   

Zlati prinašalci, leglo

ZLATI PRINAŠALEC

Slovenski vzreditelj 15. oktobra pričakuje leglo. Cena UGODNA! Več na WWW.ZLATI-PRINASALEC.SI (tudi slike in filmi…) Mladiči bodo lahko odšli v nov dom sredi decembra. Oba starša imata opravljene vse za vzrejo potrebne preglede in . . .
    ZLATI PRINAŠALEC
Za oddajo: 15. december, 2018
Namen: Prodam

   

Pomeranski mladički,

Pomeranski

Pomeranski
Pomeranski mladički, Očarljivi krem pomeranski mladički, so bili podlegki in so bili polni od dveh tednov naprej. Vsi mladički bodo prišli z Wormed in fleja do danes, Puppy pakiranje, 1. injekcija, Microchip, Vetcheck, KC certifikat, 4 . . .
     Pomeranski
Za oddajo: 7. oktober, 2018
Namen: Podarim


Pin It on Pinterest

Share This