Odrasli psi – mladički

   

Whippet mladički v psarni Tenderline

WHIPPET – MALI ANGLEŠKI HRT

V psarni Tenderline se je 1. 4. 2014 skotilo 10 čudovitih malčkov pasme whippet. Imamo 8 samčkov in 2 samički. Mladički so sivo-peščenih barv, vsi z belo masko. Rodovniška kombinacija je odlična in skrbno izbrana, oče je razstavno izredno . . .
     WHIPPET – MALI ANGLEŠKI HRT
Za oddajo: 1. junij, 2014
Namen: Prodam

   

Labradorec

LABRADOREC

Zbiram rezervacije za pse pasme labradorec. Psi bodo oddaji čipirani, cepljeni ter razglistani. Na voljo so samci črne in bež barve ter samičke črne in bež. Cena samca:250€ cena samičke:200€
Ni Slike
Za oddajo: 7. junij, 2014
Namen: Prodam

   

Gladkodlaki prinašalec / Flat Coated retriever

GLADKODLAKI PRINAŠALEC

Mladički gladkodlaki prinašalci, zelo perspektivno leglo. Več informacij lahko izveste na naši spletni strani: www.lamai.si oz. lepo dobrodošli, da nas kontaktirate. SPREJEMAMO REZERVACIJE!
    GLADKODLAKI PRINAŠALEC
Za oddajo: 20. junij, 2014
Namen: Prodam

   

Tibetanski Španijeli

TIBETANSKI ŠPANJEL

Tibetanski Španjeli imajo zelo prikupen izraz, so izredno intelegentni, s čudovitim karakterjem. Naša legla so skrbno načrtovana, vzrejamo striktno z zdravimi in zdravstveno pregledanimi, tipičnimi predstavniki pasme, odličnega karakterja! . . .
    TIBETANSKI ŠPANJEL
Za oddajo: 5. april, 2014
Namen: Prodam

   

Leglo dolgodlakih čivav_NA VOLJO SAMČEK

ČIVAVA

Pozdravljeni! 14. januarja 2014 so se skotili 4 mladički pasme čivava. Vsi mladički so že bili čipirani, cepljeni proti kužnim boleznim, redno razglisteni in imajo rodovnik ter potni list. Iz legla je na voljo dolgodlak čokoladen samček . . .
    ČIVAVA
Za oddajo: 18. april, 2014
Namen: Prodam


Pin It on Pinterest

Share This