Pasja oprema

pasja uta na pokrov HEBA

Uta na pokrov HEBA Tehnični podatki Uta je masivno izdelana iz MACESNOVEGA ladijskega poda; je dvoprostorna, predelna stena se ročno sname. Uta je v celoti izolirana z 2 cm stiroporjem (po želji lahko tudi več). Z notranje strani je . . .

Cena: 1604 €

pasja uta na pokrov  HEBA

pasja uta,pasja hiška SVAROG

Enokapna uta SVAROG Tehnični podatki Uta je masivno izdelana iz smrekovega opaža, brun ali ladijskega poda; je dvoprostorna, predelna stena se ročno sname. Uta je v celoti izolirana z 2 cm stiroporjem (po želji lahko tudi več). Z notranje . . .

Cena: 427 €

pasja uta,pasja hiška SVAROG

Pasja uta MRAK

Uta na pokrov MRAK Tehnični podatki Uta je masivno izdelana iz smrekovega ladijskega poda,brun ali opaža. Je dvoprostorna, predelna stena se ročno sname. Uta je v celoti izolirana z 2 cm stiroporjem (po želji lahko tudi več). Z notranje . . .

Cena: 534 €

Pasja  uta MRAK

pesjak 3×2 m SILVANUS

Cevni pesjak SILVANUS Tehnični podatki Pesjak je sestavljen iz štirih montažnih stranic. V eni izmed stranic so vrata z zapiralom na zapah. Vrata so lahko na katerikoli strani pesjaka, prav tako je možno odpiranje vrat v notranjost pesjaka . . .

Cena: 1610 €

pesjak 3x2 m SILVANUS

pesjak 3x2m HEFAJST

Cevni pesjak HEFAJST Tehnični podatki Pesjak je sestavljen iz štirih montažnih stranic. V eni izmed stranic so vrata z zapiralom na zapah. Vrata so lahko na katerikoli strani pesjaka, prav tako je možno odpiranje vrat v notranjost pesjaka . . .

Cena: 2147 €

pesjak 3x2m HEFAJST