Pasja oprema

Ovratnica proti lajanju – na pisk

Ovratnica proti lajanju na pisk Naprava, ki vašega hišnega ljubljenčka nauči kontrolirati pasji lajež. Vsakič, ko ta zalaja, ga ovratnica z neškodljivim, psom neprijetnim piskom opozori. Mikrofon je mogoče nastaviti tako, da zaznava lajanje . . .

Cena: 29 €

Ovratnica proti lajanju - na pisk

Hrana za pse Jagnjetina in riž z Verm-X le 30 eur!

Hrana za pse RONi jagnjetina in riž je poleg psom s paraziti namenjena tudi občutljivim kužkom, ki so pokazali preobčutljivost na piščanca ali druge vire mesa.

Cena: 30 €

Hrana za pse Jagnjetina in riž z Verm-X le 30 eur!

Hrana za starejše pse 25% ceneje!

Popolna in hranljiva briketna hrana za pse, starejše pse od 7 let naprej, ali kot lahka alternativa za pse, ki imajo probleme s sklepi in odvečno telesno težo.

Cena: 32.04 €

Hrana za starejše pse 25% ceneje!

Ročno izdelane pasje ovratnice iz konoplje

Ročno izdelane pasje ovratnice iz konoplje so izredno vzdržljive, prijazne do pasje kože in dlake, obenem pa tudi izgledajo fantastično, saj so na voljo v različnih vzorcih in v različnih velikostih. Za več informacij obiščite spletno . . .

Cena: 20 €

Ročno izdelane pasje ovratnice iz konoplje

pesjak,pasja uta

Cevni pesjak 2 -Pesjak je sestavljen iz štirih montažnih stranic. -V eni izmed stranic so vrata z zapiralom na zapah. -Vrata so lahko na katerikoli strani pesjaka. -Stranice so izdelane iz kovinskih cevi med katere je zvarjena okrogla cev z . . .

Cena: 1100 €

pesjak,pasja uta


Pin It on Pinterest

Share This