Ostalo

Sprehajanje psov na Goriškem

Nudim sprehajanje psov v Novi Gorici in okolici. Sem velika ljubiteljica živali in bi želela pomagati, da bi se vaš ljubljenček počutil kar najbolje. Prosim kontaktirajte me na: 070 464 252


Cena po dogovoru

Ni Slike

Gladkodlaki prinašalec / Flatcoated retriever – MLADIČKI

V psarni L’ Amai imamo zelo perspektivno leglo gladkodlakih prinašalcev. SPREJEMAMO REZERVACIJE Za več informacij o leglu obiščite našo spletno stran: www.lamai.si Kontakt: psarna L’ Amai 040 614 747 kennel@lamai.si Spremljajte nas tudi na . . .


Cena po dogovoru

Gladkodlaki prinašalec / Flatcoated retriever - MLADIČKI

Rodovniški angleški koker španjeli

V psarni “Zlata Huba” so naprodaj 3 rodovniške samičke pasme angleški koker. Trenutno so stare 2 meseca. Dve samički sta barve modri serki, ena pa je tribarvna oz. trikolori. Mama je pripeljana iz Poljske, oče pa se nahaja na Hrvaškem. . . .


Cena po dogovoru

Rodovniški angleški koker španjeli

PRODAMO DOBERMANE vrhunskega lega, mladički bodo nov dom iskali konec aprila.

Oče :Eutay del Nasi ( POR Taymir & Eureka del Nasi) Mati: Tika Taka Black Novak (Asterix del Nasi & Belle de Jour Black Novak) Skoteni : 16.02.2018


Cena: 800 €

Ni Slike

HOTEL ZA PSE V MARIBORU

V Mariboru nudim oskrbo do dveh psov. Na dvorišču ob senčni nadstrešnici imam dva odlična pesjaka firme Zlate. Psi so ob moji prisotnosti izven pesjakov. Vsak dan so na sprehodu v gozdu. Imam tudi svoje domače živali in opravljen izpit za . . .


Cena po dogovoru

Ni Slike