Dobrodelni dogodek “Šapice sreče” –>

 

Dobrodelni dogodek “Šapice sreče”

 

 

Dobrodelni dogodek Šapice sreče, ESA marketinska agencija2Ljubljana, 28. september 2013 – na Prešernovem trgu v Ljubljani se je pod okriljem marketinške agencije ESA odvijal že tretji dobrodelni dogodek »Šapice sreče«.

Z dobrodelnim dogodkom »Šapice sreče« smo poudarili pomen človekove povezanosti ter odnosa do narave in živali ter ohranjanje okolja. Poleg tega je dogodek bil usmerjen v ozaveščanje ter izobraževanje z namenom posvojitve živali iz zavetišča in s ciljem zmanjšanja števila brezdomnih živali. Z dobrodelnim dogodkom »Šapice sreče« smo zbirali prostovoljne denarne prispevke, hrano in opremo za Lajko, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski.

Dejstvo, da dogodek »Šapice sreče« postaja tradicionalen ter primer dobre prakse, dokazujejo obiskovalci, ki so se dogodka ponovno udeležili v velikem številu. Skupaj smo srečo podarjali na stojnici Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski, kjer smo med drugim pridobili informacije o pasji komunikaciji, bili deležni veterinarskih nasvetov, hkrati pa smo bili dobrodelni z nakupom njihovih prepoznavnih izdelkov, kot so brisače, majice, ročno poslikane skodelice za čaj, med v ročno poslikanih kozarčkih, pasje cufe,…., ki so jih pripravile pridne roke njihovih članic.

Dobrodelni dogodek Šapice srečeVsi poslovni partnerji dobrodelnega dogodka »Šapice sreče« so bili dobrodelni, saj so del sobotnega izkupička namenili Lajki. S strani Butika za male živali Zootic so Lajki podarili pasje ter mačje brikete Hill’s Science Plan, obiskovalce dogodka pa so razvajali s popustom.

Seveda smo razvajali tudi naše kosmate ljubljenčke, ki so uživali v negi ter striženju Salona Aura, v masaži Brede Kralj in se posladkali s pasjimi piškotki, ki jih peče Vesna Javornik.

Ozaveščali ter izobraževali smo s pomočjo revije Kužek in Mucek, pasjega portala Happy Doggy, skupine ljubiteljev živali PES MOJ PRIJATELJ, podjetjem za sprehajanje psov Hov Hov ter spletnega portala Smrček.si.

Za piko na i dobrodelnega dogodka »Šapice sreče« je poskrbela borka za pravice živali Jadranka Juras, s katero smo med drugim tudi zbirali podpise za ukinitev poskusov na živalih.

Marketinška agencija ESA ter Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski se v imenu kosmatih šapic iz srca zahvaljujemo vsem obiskovalcem in poslovnim partnerjev dobrodelnega dogodka »Šapice sreče«. Hkrati vam z veseljem sporočamo, da bomo ponovno

srečo in upanje podarjali na dobrodelnem dogodku »Šapice upanja« v prazničnem decembru v enem izmed nakupovalnih središč v Ljubljani. Seveda nadaljnje informacije sledijo kmalu.

V nadaljevanju izvolite nekaj foto utrinkov odličnega sobotnega druženja z našimi šapicami sreče. Avtor fotografij je ESA Marketinška agencija d.o.o.

Utrinki iz dobrodelnega dogodka Šapice sreče Maskota eko Pip
ESA Marketinška agencija –>

 

Organizatorji ESA marketinška agencija Revija Kužek Pes moj prijatelj
Društvo za zaščito in pomoč živalim Lajka Radio Hit Happy doggy

hov hov Aura - nega in striženje malih živali Zootic - trgovina za male živali

Masaža psov Domači pasji piškotki Pasji portal Smrček.si