Mnenja o pasjih ležiščih Berni –>

Mnenja o pasjih ležiščih Berni

 

Veterinarska ambulanta Max

 
veterinarska-ambulanta-max-banner
 
“Ležišče Berni smo imeli priložnost preizkusiti v naši veterinarski ambulanti in se odlično obnese. Naša “dvorna preizkuševalka” borderska ovčarka Fly ga je vzela za svojega in se z njega skoraj ne premakne.

borderska-ovcarka-fly-na-leziscu-berniAjdove luščine se prilagodijo obliki telesa in so odlično polnilo za ležišča tudi za pse z različnimi ortopedskimi težavami ter težje pse, ki imajo težave z zadebelelo kožo (“žulji”) na kostnih štrlinah. Poleg tega negativno vplivajo na razvoj pršic, ki so lahko velik problem pri psih z alergijami in se rade v večjih količinah zadržujejo prav v pasjih ležiščih.

Enostavno vzdrževanje in oblikovanje motiva po meri pa sta le še dve češnjici na torti. V Veterinarski ambulanti Max priporočamo ležišče Berni vsem, ki privoščijo svojemu kosmatincu le najboljše!”

Živa Černe, dr.vet.med.
Veterinarska ambulanta Max

 

Stella Cometa – Whippet kennel

 

Stella-Cometa-kennelLežišče Berni imamo tudi pri nas doma. To čudovito, po meri narejeno ležišče naši štirje Whippetki naravnost obožujejo.

Vsakič ko pridemo iz sprehoda se vsi takoj zapodijo nanj. Ker se ajdove luščine popolnoma prilagodijo obliki telesa se naši psi na njem super spočijejo. Še posebej po dolgih in napornih vikendih, ki jih preživijo na pasjih razstavah ali Lure Coursingih. Ležišče Berni je narejeno iz zelo kakovostnih materialov, kar se najbolj vidi po tem, da je kot novo, kljub temu da ga že nekaj mesecev uporabljajo 4 psi. Tudi špičasti zobki in krempeljčki naših mladičkov iz zadnjega legla mu niso prišli do živega. Odlično pri tem ležišču pa je tudi, da je zelo enostavno za vzdrževanje.

Mi in naši psi smo nad ležiščem Berni zelo navdušeni in ga priporočamo vsem, ki imajo doma hišne ljubljenčke.

Sašo Stanič
Stella Cometa Whippet Kennel