Oglaševanje na spletnem portalu Smrček.si –>

Oglaševanje na spletnem portalu Smrček.si

Oglaševanje nudimo brezplačno!

 

Spodaj izberite kategorijo v kateri želite, da bo objavljen vaš oglas, izpolnite obrazec ter nam ga pošljite. Vaš oglas bomo nato pregledali ter objavili na naši strani pod kategorijo, ki jo boste izbrali.

Vzreditelji

Oglaševanje, Obrazec za objavo vzrediteljev
Ste vzreditelj ter bi morda želeli predstaviti svoje kosmatinčke tudi obiskovalcem našega spletnega portala? Ustvarili smo obrazec za oddajo brezplačnega oglasa na portalu Smrček.si in tako lahko predstavite svojo vzrejo tudi pri nas popolnoma brezplačno!


Obrazec za objavo vzrediteljev –>


Odrasli psi ter Legla
(Prodam – Podarim)

Oglaševanje, Obrazec za objavo odraslih psov, legel
Imate doma psa, kateremu želite najti nov, topel dom ali morda leglo majhnih navihančkov? Oddajte svoj oglas popolnoma brezplačno na portalu Smrček.si preko spodaj priloženega obrazca.
 


Obrazec za objavo legel –>


Pasja oprema

Mali oglasi, Pasja oprema
Se ukvarjate z izdelavo ter prodajo pasje opreme ali imate enostavno kakšen kos opreme doma preveč ter bi ga želeli prodati, mogoče podariti? Predstavite se na našem portalu ter poskrbite za večjo vidnost vaše ponudbe.
 


Obrazec za objavo pasje opreme –>


Izgubljeni kužki

Brezplačen vpis izgubljenih kužkov
Vam je kosmatinček pobegnil in ne veste kje ga iskati? Objavite oglas na našem portalu, saj ga morda kdo od naših obiskovalcev vidi in bo tako lažje stopil v kontakt z vami.
 
 


Obrazec za objavo izgubljenih kužkov –>


Najdeni kužki

najdeni-kuzki-obrazec
Ste morda našli prestrašenega kužka in ne veste, kje so njegovi skrbniki? Objavite oglas na našem portalu, saj ga morda kdo od naših obiskovalcev pogreša ter zaskrbljeno išče, vendar ne pozabite, vsakega kužka, ki ga najdete je priporočljivo odpeljati do najbližje veterinarske postaje ali pa zavetišča, da se preveri ali ima morda pes vstavljen čip, saj je preko njega najlažje pridobiti informacije njegovega skrbnika.


Obrazec za objavo najdenih kužkov –>


Veterinarske ambulante

Oglaševanje, Obrazec za objavo veterinarskih ambulant
Ker se zavedamo, da je dobro počutje vsakega ljubljenčka ter prav tako vsake živali zelo pomembno, smo na portalu dodali tudi možnost brezplačne objave veterinarskih ambulant.
 
 


Obrazec za objavo veterinarskih ambulant –>


Oglaševanje na spletnem portalu Smrček.si –>

Pasje šole ter ostale pasje dejavnosti

Oglaševanje, Obrazec za objavo pasjih šol ter ostalih pasjih dejavnosti
Vabimo vse, ki se ukvarjajo z vzgojo, šolanjem, sprehajanjem, varstvom ali kakršnim koli drugim aktivnostim za pse, da se predstavijo na portalu Smrček.si popolnoma brezplačno preko spodaj priloženega obrazca.
 


Obrazec za objavo pasjih šol ter ostalih pasjih dejavnosti –>


Pasji saloni

Oglaševanje, Obrazec za objavo pasjih salonov
Ker se zavedamo, da primerna nega psa lahko prihrani veliko nevšečnosti tako nam kot tudi našem smrčku, smo se odločili, da vsem, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo podarimo oglasni prostor na naši strani.
 


Obrazec za objavo pasjih salonov –>


Trgovine za male živali

Oglaševanje, Obrazec za objavo trgovin za male živali
Imate trgovino ter bi se želeli predstaviti tudi na našem portalu? Izpolnite spodaj priložen obrazec in se predstavite popolnoma brezplačno.
 
 


Obrazec za objavo trgovin za male živali –>


Psom prijazni lokali

Oglaševanje, Obrazec za objavo psom prijaznih lokalov
Vsak lastnik psa zelo dobro ve, kakšen užitek se je ustaviti na kavici ali soku, ko je na daljšem sprehodu s svojim kosmatinčkom, zato ste vsi lastniki psom prijaznih lokalov vabljeni, da se pri nas oglašujete brezplačno!
 


Obrazec za objavo psom prijaznih lokalov –>


Zavetišča za živali

Oglaševanje, Obrazec za objavo zavetišč za živali
Ker se zavedamo kako pomembno vlogo pri iskanju novih domov za zavržene živali igrajo zavetišča za živali, smo spodaj priložili obrazec, preko katerega se sedaj lahko prav vsako zavetišče predstavi na portalu Smrček.si popolnoma brezplačno.


Obrazec za objavo zavetišč za živali –>


Društva za zaščito živali

Oglaševanje, Obrazec za objavo društev za zaščito živali
Nažalost je ogromno žalostnih zgodb v živalskem svetu, ki se velikokrat tudi klavrno končajo. Ekipa Smrček.si se je prav zato odločila, da v pomoč in osveščanje drugih podari brezplačno oglaševanje tudi za vsa društva, ki se ukvarjajo z zaščito živali.


Obrazec za objavo društev za zaščito živali –>


Pasji fotografi

Oglaševanje, Obrazec za objavo Pasji fotografi
Ste Pasji fotograf ter bi morda želeli predstaviti svoje slike tudi obiskovalcem našega spletnega portala? Ustvarili smo obrazec za oddajo brezplačnega oglasa na portalu Smrček.si in tako lahko predstavite svoje fotografije tudi pri nas popolnoma brezplačno!


Obrazec za objavo Pasjih fotografov –>


Pasji parki, sprehajališča, igrišča, poligoni

Oglaševanje, Obrazec za objavo Pasji parki, sprehajališča, igrišča, poligoni
Kje sprehajate vašega smrčka? Vabimo vas, da nam sporočite kje so urejeni pasji parki, sprehajališča, igrišča, poligoni,… V ta namen smo ustvarili obrazec za oddajo brezplačnega oglasa na portalu Smrček.si.


Obrazec za objavo Pasji parki, sprehajališča, igrišča, poligoni –>