Naravno Mazilo Za Tačke Biflora 4 Pets


Naravno mazilo za zaščito tačk ščiti tačke in predvsem blazinice pred prahom, umazanijo, grobimi podlagami in vremenskimi vplivi.

Sodoben način življenja in bivanje v mestnem vrvežu naše kosmatince vse pogosteje sili v sprehode izven mehkih trat. Pogosti sprehodi po grobem betonu ali asfaltu lahko vodijo do poškodb blazinic na tačkah. Da bi se izognili zapletom, tačke preventivno mažemo z Naravnim mazilom za zaščito tačk.

Mazilo tačke in predvsem blazinice ščiti pred agresivnimi dejavniki okolja kot so prah, umazanija in grobe podlage. Kosmate tačke vam bodo po redni uporabi hvaležne, pogled vašega kosmatinca pa še bolj mil in zvedav.

Velika težava pozimi so tla, ki so posuta s soljo. Sol močno draži blazinice tačk, zato jih že pred sprehodom zaščitimo z Naravnim mazilom za zaščito tačk, ki jih zaščiti. V kolikor pa ima vaš kuža poškodovane blazinice (razpokane blazinice) potem mu lahko pomagate z Naravnim Mazilom Celilček, ki je namenjeno celjenju ranic, odrgnin in različnih sprememb na koži.

Mazilo za tačke pa ščiti tudi poleti, ko je vaš kuža izpostavljen visokim temperaturam asfalta in betona. Za preprečitev opečenih blazinic v poletnih dneh, priporočamo Naravno Pršilo Osvežilo Za Tačke.

Zaščita
Vroča tla (asfalt, beton), padavine (dež, sneg), nizke temprerature (sol), groba tla, dolgi sprehodi, razpoke na tačkah, nega tačk.

Uporaba
Mazilo v tankem sloju nanesite na umite in osušene tačke, ga nežno vtrite in počakajte, da se vpije. Priporočen nanos mazila je 2x dnevno, predvsem pred vsakim daljšim sprehodom po grobi podlagi.

Sestavine
Mazilo vsebuje deviško olivno olje, čebelji vosek, liste navadnega sleza, svetove črnega bezga, karitejevo maslo, tinkturo listov timijana v 70% etanolu ter vitamin E. Vse sestavine so 100% naravne in jih živali dobro prenašajo.

Vsebina
50 mlPin It on Pinterest

Share This