KINOLOŠKO DRUŠTVO KAMNIK – HOTEL ZA PSE. INDIVIDUALNO ŠOLANJE PSOV IN PREVZGOJA NEVARNIH PSOV

KINOLOŠKO DRUŠTVO KAMNIK - HOTEL ZA PSE. INDIVIDUALNO ŠOLANJE PSOV IN PREVZGOJA NEVARNIH PSOV

Dejavnost: mala šola, obedience, drugo (sprehajanje, varstvo,…)
Druge dejavnosti: Mala šola, Skupinski tečaji šolanja psov, program A in BH-VT, ter programi IGP, idividualno šolanje psov, odprave neželenega vedenja ter prevzgoja nevarnih psov po posebnem programu priznanem od UVHVVR.


– Skupinski tečaji potekajo na društvenem vadbišču v Košišah in se organizirajo dvakrat letno v spomladanskem in jesenskem terminu ( marec-junij) in (september – december). Mala šole se organizira poleg prej omenjenih terminov še v poletnih mesecih (junij -september);
– Individualni tečaji in odprava neželenega vedenja potekajo skozi vso leto pod vodstvom izkušenega inštruktorja, markerja in inštruktorja za prevzgojo psov. Termini in način dela se prilagodijo vodniku in psu ter njunim potrebam oziroma zahtevam;
– Prevzgojo nevarnih psov opravljamo po lastnem programu, potrjenem od UVHVVR. Do sedaj smo uspešno prešolali in rešili pred usmrtitvijo 7 psov. Prevzgoja traja od 4 do 6 mesecev, dela se neposredno z vodnikom in psom, in sicer v različnih okoljih, vsaj 1/3 dela poteka v domačem okolju, kjer pes sicer biva.
– Hotel za pse, razpolaga z 6. notranjimi ogrevanimi boksi in 5. zunanjimi boksi z izpusti. Skupna površina zunanjih boksov z izpusti je od 32 do 40 kv. metrov.
Od decembra 2019 ima hotel tudi 600 kv. metrov velik, izpust za pse.
V hotelu lahko vaši psi poleg bivanja v boksih koristijo tudi bivanje v hiši skupaj z oskrbnikom hotela.
Cena nastanitve je ne glede na prostore najnižja v Sloveniji in znaša 10 Eur. na dan oziroma nočitev.