ArhPhotoTeam

ime in priimek Patrik Arh
naslov Vrhovci c.XIV/8
kraj 1000 Ljubljana
Slovenia
gsm 040382666
telefon

ArhPhotoTeam


Ekipa ArhPhotoTeam ustvarjamo nepozabne trenutke v življenju Vaših pasjih prijateljev.
Smo poleg, ko se mladiči skotijo, spremljamo njihov razvoj, s prisrčnimi in neponovljivimi fotografijami pomagamo rejcem pri lažji prodaji ali oddaji ljubkih mladičev.
Vaše kosmate prijatelje spremljamo v pasjih šolah, kjer posnamemo video ob pričetku šolanja, napredek ter zaključek in strnemo v predstavitveni video, v katerega ujamemo vse korake šolanja vašega psa. Poleg videa pa ustvarimo brezčasne fotografije.
Spremljamo vas na pasjih razstavah, tekmovanjih, kjer se Vaš kosmati prijatelj pokaže v vsej svoji lepoti in veličini in za Vas naredimo spominske fotografije in video predstavitev, katera bo v ponos Vam in Vašemu kosmatemu prijatelju.
Seveda pa smo z veseljem ob Vas, katerim kosmati prijatelj predstavlja nekaj nenadomestljivega, mu prinaša veselje in vsakodnevno zadovoljstvo in brez njega ne bi bil dan tako vesel in poseben. Specializirani smo za studijsko fotografiranje psov ter fotografiranje psov v naravnem okolju, kjer za Vaš trajen spomin na Vašega kosmatega prijatelja naredimo brezčasne in prelepe fotografije, katere boste ohranili za večno.
Vabimo Vas in veseli bomo, če nam boste tudi Vi zaupali fotografiranje vašega kosmatega prijatelja. Fotografije, ponudbo in predstavitveni video studijskega fotografiranja si oglejte na naši spletni strani.