Pasje šole in Varstvo

Sprehajanje psov

Sprehajanje psov

Nudim ugodno sprehajanje psov v Ljubljani v dopoldanskem in popoldanskem času. Cena sprehajanja: 10 evrov/psa. Popusti pri večjemu številu psov.


Priden si

Priden si

Organiziramo programe: Pasji vrtec, Pasja mala šola, Začetni tečaj, Nadaljevalni tečaj, Priprava na izpit A in BH-VT, Mala šola razstavljanja, Tečaj za pasje igralce


Športno kinološko društvo Krim

Športno kinološko društvo Krim

Organiziramo programe: Šolanje: Mala šola, Junior, Urban, Osnovno šolanje A, Osnovno šolanje BBH Športne discipline: Agility, Rally Obidience, Flyball


PASJI CENTER, Saša Mulej s.p.

PASJI CENTER, Saša Mulej s.p.

Pasja ŠOLA Pasji Center, začetni in nadaljevalni tečaji vzgoje in šolanja psov ter odpravljanja vedenjskih težav, individualno šolanje, šolanje psa z bivanjem pri nas. Tečaji potekajo v Ljubljani in pokriti vadbeni hali v Grosupljem. Pasji VRTEC&HOTEL Pasji Center, psi bivajo z nami in našimi psi v hiši in na vrtu, 1x dnevno pa jih . . .


sprehajanje, varstvo

sprehajanje, varstvo

Nudim sprehajanje psov po ugodni ceni (po dogovoru). Sem študentka prvega letnika Akademije za glasbo v Ljubljani, ob študiju pa bi rada zaslužila še kakšen evro. S psmi sem odraščala in se z njimi dobro razumem, želela bi le, da je Vaš pes socializiran. Za več informacij sem dostopna na e-mailu. 🙂 Ivana


PETTIME STORY, varstvo psov & pasji hotel

PETTIME STORY, varstvo psov & pasji hotel

Pettime Story nudi varstvo psov, kjer so varovanci začasni družinski člani, saj bivajo v varnem in toplem družinskem okolju. Varovanci čas vaše odsotnosti preživijo z nami v hiši, v klimatiziranem oziroma ogrevanem okolju, pri čemer njihovo gibanje ni omejeno. Kot se spodobi za pravi dopust, lahko poležavajo na kavču ali mehkih ležiščih. . . .


Klub za delo prinašalcev

Klub za delo prinašalcev

Klub za delo prinašalcev (KDP) je mlad klub, ki ga sestavljajo zagnani člani. Kot pove že samo ime, člane povezuje delo prinašalcev. V ta namen organizirajo številne aktivnosti, med njimi prevladujejo delovni testi iz prinašanja (angl. working testi, WT), tekme na zelena platnena pol-kilogramska prinosila, ki štejejo za vsakoletno trofejo . . .


KINOLOŠKO DRUŠTVO KAMNIK – HOTEL ZA PSE. INDIVIDUALNO ŠOLANJE PSOV IN PREVZGOJA NEVARNIH PSOV

KINOLOŠKO DRUŠTVO KAMNIK - HOTEL ZA PSE. INDIVIDUALNO ŠOLANJE PSOV IN PREVZGOJA NEVARNIH PSOV

– Skupinski tečaji potekajo na društvenem vadbišču v Košišah in se organizirajo dvakrat letno v spomladanskem in jesenskem terminu ( marec-junij) in (september – december). Mala šole se organizira poleg prej omenjenih terminov še v poletnih mesecih (junij -september); – Individualni tečaji in odprava neželenega vedenja potekajo skozi vso . . .


Kinološko društvo Grosuplje

Kinološko društvo Grosuplje

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo: 040/321-789 (Iva) 031/290-589 (Nevenka) ali preko e-pošte: info.kd.grosuplje@gmail.com V društvu organiziramo tečaje za vodnike psov, od male šole do nadaljevalnih tečajev. Vsako leto priredimo različne tečaje, kjer je zajeto vse od socializacije, vzgoje pa do učenja zahtevnih kinoloških disciplin, . . .


Kinološko društvo Ribnica

Kinološko društvo Ribnica

Lokacija društva: Opekarsaka ulica poleg tiskarstva Šolarček Tečaji v našem društvu: Mala šola, Osnovno šolanje


LKD Ljubljana

LKD Ljubljana

LKD Ljubljana organizira v spomladanskem času tečaj za vodnike lovskih in pa tudi ostalih psov vseh pasem po programu VP1 in VP2, ki bo potekal predvidoma dvakrat tedensko v okolici Ljubljane. Tečaj je namenjen vodnikom, ki bi želeli s svojimi psi osvojiti osnovne vaje poslušnosti, hkrati pa je idealna priložnost za socializacijo . . .


Kinološko društvo Trbovlje

Kinološko društvo Trbovlje

Tečaji v našem društvu: Mala šola, Nadaljevalni tečaj, Ring dresuraDruštvo razstavnih psov Slovenije

Društvo razstavnih psov Slovenije

Šolanje in priprava psov na razstave


Ponujam sprehajanje psov

Ponujam sprehajanje psov

Ponujam sprehod psov za preobremenjene družine in lastnike psov. Vsakemu kdaj zmanjka časa ali pa energije v dnevu, za takšne dni smo tukaj mi! Vse informacije, vprašanja in ponudbe: – po telefonu 070/452-293. – po telefonu 041/749-515 – ali na elektronski naslov: alinamoja5@gmail.com


Kinološko društvo Akademija za pse

Kinološko društvo Akademija za pse

mala šola, osnovno šolanje B-Bh, IPO program, Rally obedience,…


Kinološko društvo Slovenj Gradec

Kinološko društvo Slovenj Gradec

Organiziramo programe: Mala pasja šola, Nadaljevalni tečaj osnovnega šolanja, Priprava na izpite ISP-A in ISP-BBH, Nadaljevalni tečaj sledenja, poslušnosti in obrambe


Daša in prijatelji

Daša in prijatelji

Daša in prijatelji – varstvo psov in mačk. Pri nas se vaši ljubljenčki počutijo odlično in varno. Nahajamo se v neposredni bližini neokrnjene narave, stran od mestnega vrveža, zato so sprehodi brezskrbni in božanski.


Blazno Blatno – Šolanje in sprehajanje psov

Blazno Blatno – Šolanje in sprehajanje psov

Blazno blatni poligon nudi odlične možnosti zaposlitve različnih starosti psov. Na poligonu se redno izvajajo programi: -socializacije za mladičke in odraščajoče pse, ki jo nadgradimo v nadaljevalnih tečajih -agility -tečaji, ki vašega psa zaposlijo tako miselno kot fizično, s pomočjo njih ostaja v dobri telesni pripravljenosti, . . .


Pasji Šolar

Pasji Šolar

Sledim razvoju in napredku na področju učenja in šolanja psov in pri delu uporabljam psom prijazne metode. Z njimi ravnam spoštljivo, brez grobosti in na poti do cilja ne iščem bližnjic. Verjamem, da so zaposleni in utrujeni psi pridni psi, raznolikost disciplin s katerimi se ukvarjamo pa krepi naš odnos ter medsebojno . . .


Kinološko društvo Kamnik

Kinološko društvo Kamnik

Šola z dolgo tradicijo in odprta za nove discipline, ki se šele uveljavljajo pri nas in po svetu. Šolamo po vseh programih ne glede na starost in pasmo psa. Šolamo po različnih principih šolanjah glede na posameznega psa in vodnika.


Klub ljubiteljev beauceronov Slovenije

Klub ljubiteljev beauceronov Slovenije

Klub združuje enako misleče ljudi in ljubitelje pasme beauceron. Klub organizira tudi tečaje šolanja psov, različne seminarje, skupne treninge, svetovanja in podobno. Naši člani lahko koristijo vrsto ugodnosti.


Hotel za male živali

Hotel za male živali

Individualno šolanje, skupinsko šolanje psov, svetovanje, odpravljanje težav (problematična vedenja), hotel za male živali, spletna trgovina, vzreja…


LaStella

LaStella

VARSTVO PSOV IN PASJI VRTEC


Kinološko društvo Bled-Lesce

Kinološko društvo Bled-Lesce

Tečaji v našem društvu: Pasje igralne urice, Mala šola, Tečaj osnovnega šolanja psov, Agility, Rally Obedience (RO), Tečaj ruševine, lavine in iskanja pogrešanih oseb


Šola in hotel za pse Perun

Šola in hotel za pse Perun

Vašega kosmatinčka izšolamo do izpita A, B, B-H, C, 1, 2, 3 in izpita sledenja. V pasjem hotelu pa vašemu kosmatinčku nudimo udobje in oskrbo med vašo odsotnostjo.


Kinološko društvo Nova Gorica

Kinološko društvo Nova Gorica

Tečaji v našem društvu: Mala šola, Šola za najstnike, Osnovna šola, Nadaljevalni tečaj, Rally obedience


Kinološko društvo Obala

Kinološko društvo Obala

Šolanje: Simon +386 (0)41 421 939 Agility: Maša +386 (0)51 825 929 in Tanja +386 (0)31 592 268 Reševanje: Andreja +386 (0)41 228 966


Društvo za reševalne pse Burja

Društvo za reševalne pse Burja

Poleg reševanja, se v društvu ukvarjamo tudi s šolanjem psov spremljevalcev. Pri nas lahko v organiziranih tečajih, pod strokovnim vodstvom vzgojite svojega kosmatinčka po svoji meri.


Športni kinološki klub Komen

Športni kinološki klub Komen

Tečaji v našem klubu: – Mala šola – Šolanje po programu BBH – Socializacija – Rally obedience