Pasji parki, sprehajališča, igrišča, poligoni

LJUBLJANA: PASJI PARK – Severni park – začasna lokacija

”LJUBLJANA:

Lastnik parka: Mestna občina Ljubljana Park ureja: Snaga Ljubljana Pasji park je na navedeni lokaciji le začasno. – Lokacija parka: Pasji park se nahaja med Vilharjevo in Železno cesto, nasproti železniškega podhoda (Zupančičeva jama) – lokacija je ograjena z nižjo ograjo – velikost: cca 900 m2 – na razpolago so trije vhodi – vrata so . . .


SloveniaPASJI PARK – Ljubljana, Štepanjsko naselje

”PASJI

prostor je namenjen osnovni socializaciji psov (druženje z drugimi psi in z drugimi skrbniki); psi se na področju parka lahko gibljejo prosto, brez povodca in brez nagobčnika, če so primerno socializirani; otrokom brez spremstva odrasle osebe vstop ni dovoljen; obvezno pobiranje pasjih iztrebkov in ostalih odpadkov; lokacija je ograjena z . . .


SloveniaBlazno blatno

”Blazno

Pasji park je del pasje šole Blazno blatno. S tečajniki začetnih tečajev socializacije, ga obiščemo zato da se psi spoznajo z novimi dražljaji, saj vsebuje različna igrala, ki so narejena iz recikliranih materialov. Pasji park je privaten, zato se je potrebno predhodno najaviti. Več o uporabi pasjega parka, si lahko preberete na: . . .


ItalyPasji park RINGA RINGA LAJA

”Pasji

Park je namenjen osnovni socializaciji psov (druženje z drugimi psi in z drugimi skrbniki), druženju skrbnikov psov. Psi se na področju parka lahko gibljejo prosto, brez povodca in brez nagobčnika, če so primerno socializirani. Obvezno je pobiranje pasjih iztrebkov in ostalih odpadkov. Park je ograjen z ograjo in ima en vhod. Na lokaciji . . .


SloveniaKOPER – Semedela – PASJE SPREHAJALIŠČE

”KOPER

približno 8.000 m2 velik, ograjen prostor; na lokaciji so na razpolago: klopi za obiskovalce, pitniki za vodo za obiskovalce, pitniki za vodo za pse Dodatna ponudba: poseben, ograjen, prostor za pasje mladičke


Slovenia
Pin It on Pinterest

Share This