Pasji parki, sprehajališča, igrišča, poligoni

LJUBLJANA: PASJI PARK – Severni park – začasna lokacija

LJUBLJANA: PASJI PARK - Severni park  – začasna lokacija

Lastnik parka: Mestna občina Ljubljana Park ureja: Snaga Ljubljana Pasji park je na navedeni lokaciji le začasno. – Lokacija parka: Pasji park se nahaja med Vilharjevo in Železno cesto, nasproti železniškega podhoda (Zupančičeva jama) – lokacija je ograjena z nižjo ograjo – velikost: cca 900 m2 – na razpolago so trije vhodi – vrata so . . .


SloveniaPASJI PARK – Ljubljana, Štepanjsko naselje

PASJI PARK - Ljubljana, Štepanjsko naselje

prostor je namenjen osnovni socializaciji psov (druženje z drugimi psi in z drugimi skrbniki); psi se na področju parka lahko gibljejo prosto, brez povodca in brez nagobčnika, če so primerno socializirani; otrokom brez spremstva odrasle osebe vstop ni dovoljen; obvezno pobiranje pasjih iztrebkov in ostalih odpadkov; lokacija je ograjena z . . .


SloveniaBlazno blatno

Blazno blatno

Pasji park je del pasje šole Blazno blatno. S tečajniki začetnih tečajev socializacije, ga obiščemo zato da se psi spoznajo z novimi dražljaji, saj vsebuje različna igrala, ki so narejena iz recikliranih materialov. Pasji park je privaten, zato se je potrebno predhodno najaviti. Več o uporabi pasjega parka, si lahko preberete na: . . .


ItalyPasji park RINGA RINGA LAJA

Pasji park RINGA RINGA LAJA

Park je namenjen osnovni socializaciji psov (druženje z drugimi psi in z drugimi skrbniki), druženju skrbnikov psov. Psi se na področju parka lahko gibljejo prosto, brez povodca in brez nagobčnika, če so primerno socializirani. Obvezno je pobiranje pasjih iztrebkov in ostalih odpadkov. Park je ograjen z ograjo in ima en vhod. Na lokaciji . . .


SloveniaKOPER – Semedela – PASJE SPREHAJALIŠČE

KOPER – Semedela - PASJE SPREHAJALIŠČE

približno 8.000 m2 velik, ograjen prostor; na lokaciji so na razpolago: klopi za obiskovalce, pitniki za vodo za obiskovalce, pitniki za vodo za pse Dodatna ponudba: poseben, ograjen, prostor za pasje mladičke


SloveniaIZOLA – PASJI PARK OZ. PASJE SPREHAJALIŠČE

IZOLA – PASJI PARK OZ. PASJE SPREHAJALIŠČE

prostor je namenjen osnovni socializaciji psov (druženje z drugimi psi in z drugimi skrbniki) in druženju skrbnikov psov ter njihovi izmenjavi mnenj in izkušenj; pravila obnašanja: prosto gibanje psov brez povodca in brez nagobčnika oziroma po presoji skrbnika psa; obvezno pobiranje pasjih iztrebkov in vzdrževanje čistoče; nahaja se sredi . . .


SloveniaLUCIJA – PASJE IGRIŠČE

LUCIJA – PASJE IGRIŠČE

prostor je namenjen osnovni socializaciji psov (druženje z drugimi psi in z drugimi skrbniki) in druženju skrbnikov psov ter njihovi izmenjavi mnenj in izkušenj; ograjen prostor; na lokaciji so na razpolago: igrala za pse, klopce in mize za obiskovalce, koši z vrečkami za pasje iztrebke; vstopnine ni; igrišče lahko uporabljajo vsi . . .


SloveniaMURSKA SOBOTA – PASJI PARK, Fazanerija

MURSKA SOBOTA – PASJI PARK, Fazanerija

prostor je namenjen osnovni socializaciji psov (druženje z drugimi psi in z drugimi skrbniki) in druženju skrbnikov psov ter njihovi izmenjavi mnenj in izkušenj, park je ograjen in urejen; na lokaciji so na razpolago klopce za obiskovalce; obvezno pobiranje pasjih iztrebkov in vzdrževanje čistoče


Slovenia