Pasji saloni

Pasji salon Špela

Pasji salon Špela

Salon za nego psov in mačk, kjer poskrbimo za nego vašega ljubljenčka. Naš glavni cilj je, da bo vsak ljubljenček deležen ljubeče nege, kjer se bo počutil kot doma.


TACON, Silvija Pogačar s.p.

TACON, Silvija Pogačar s.p.

V pasji salon TACON (Ljubljana-Hrušica) so dobrodošli kratkodlaki in dolgodlaki, veliki in majhni kužki. Ob uporabi profesionalne kozmetike in kužkom prijazne oskrbe, stranke salon zapustijo z dvignjeno glavo in repom, predvsem pa se rade vrnejo. STORITVE: Kopanje, sušenje, razčesavanje, izčesavanje podlanke, krajšanje krempljev, nega . . .


Studio za nego psov in mačk ZVESTIN

Studio za nego psov in mačk ZVESTIN

Več kot 20 letne izkušnje s področja nege psov in mačk. Uposabljanje za poklic v ZDA in Veliki Britaniji.


Pasji salon frizer PROPET

Pasji salon frizer PROPET

Potrebuje vaš kosmatinec stilsko preobrazbo, osveženo frizuro ali temeljito nego? Vabljeni z vašim kosmatim prijateljčkom v moj pasji salon Propet, kjer bom s profesionalnimi izkušnjami kot pasja frizerka, dolgoletna mednarodna sodnica za zunanjost psov in razstavljavka poskrbela, da boste navdušeni nad izgledom vašega psa. Več info . . .


Salon za nego psov Smrček Ditka Štritof s.p.

Salon za nego psov Smrček Ditka Štritof s.p.

Salon za nego psov Smrček v Novem mestu poskrbi za popolno nego in dobro počutje vašega psa.


Lapka – salon za nego psov

Lapka - salon za nego psov

Salon za nego psov in drugih malih živali. Kopanje, krtačenje, striženje, trimanje in veliko več 🙂 Lokacija – Domžale Za naročilo pokličite 030/362-692


Pasji salon Lucy

Pasji salon Lucy

V pasjem salonu Lucy na Lukovici pri Brezovici poskrbimo za dobro počutje Vašega psa, obenem pa ga skrbno uredimo.


Salon za nego kužkov, Šapca

Salon za nego kužkov, Šapca

www.sapca.si strizenje psov sapca facebook


Pasji frizeRaj, Tija Blagotinšek s.p.

Pasji frizeRaj, Tija Blagotinšek s.p.

Že od malih sem nog obkrožena z živalmi, zato so mi zlezle pod kožo. Moja največja strast so psi, kot majhno deklico so me spremljali nemški ovčarji, ko pa je v družino prišla mala kosmata rešenka, sem vedela, da v prihodnosti želim delati s psi. Moj prvi korak je bil pred osmimi leti, ko sem se vpisala tečaj na Dunaju, kjer sem pridobila . . .


PASJI SALON UREJENE TAČKE

PASJI SALON UREJENE TAČKE

Pasji salon urejene tačke nega vseh vrst pasem.


PesMobil

PesMobil

Pesobil, pasji frizer, ki pride na dom. Smo prvi slovenski mobilni pasji salon. Psa sfriziramo pri vas doma. Brez stresa in izgubljanja casa za voznjo do salona. Prinesemo vso opremo, za seboj pospravimo, psa uredimo po vasih zeljah. Trenutno naše storitve nudimo na območju Obale in Krasa.


Studio Šapica

Studio Šapica

V pasjem studiu Šapica v Slovenski Bistrici poskrbimo za celotno nego vseh malih živali, tako kužkov, muckov, kot tudi zajčkov, dihurjev in morskih prašičkov. Nega je obenem strokovna in prijazna psom. Uporabljamo le naravne šampone in druge izdelke za nego, ki zagotavljajo, da bo kožušček vašega kosmatinca zdrav, mehak in dišeč. Da bi . . .


Wellness Njufi

Wellness Njufi

Ko gre za zdravje vašega kužka, je preventiva prijaznejša vašemu ljubljenčku in denarnici. Zato sta redna nega in higiena osnova za zdravje vašega ljubljenčka. Z redno nego lahko vašemu ljubljenčku podaljšate in polepšate življenje. In ne pozabite, da za kužka pomeni čisti kožuh, isto kot nam pomeni čista obleka.


Pasji salon Toutou

Pasji salon Toutou

Pasji salon Toutou – salon za pse v Ljubljani. Kopanje, striženje, krtačenje psov ali pa celotna nega, kar vaš kuža potrebuje to dobi. V pasjem salonu Toutou v Ljubljani poskrbimo za nego, ki je obenem strokovna in prijazna psom. Uporabljamo le naravne pasje šampone in druge izdelke za nego, ki zagotavljajo, da bo kožušček vašega . . .


PASJI SALON KING

PASJI SALON KING

Ko frizurce več ni, za vašega kosmatinca, pasji salon King poskrbi.


PASJI DVOR

PASJI DVOR

V salonu Pasji Dvor nudimo strokovno in popolno nego vsem vrstam psov. V udobnem pasjem salonu skrbimo za dobro počutje in lepoto naših strank. Naš pasji salon se nahaja v Ljubljani na Rudniku. Za vse informacije vas vabimo na našo spletno stran…


JOLA’S pasji salon in varstvo psov

JOLA'S pasji salon in varstvo psov

Vašega ljubljenca uredimo po kinoloških standardih, upoštevamo pa seveda tudi vaše želje. Prav tako z veseljem poskrbimo zanj med vašo odsotnostjo.


Klub Mladi Kinolog

Klub Mladi Kinolog

Potrebuje vaš štirinožni prijatelj osebno nego, striženje, trimanje, striženje krempljev, čiščenje ušes,… Vse naštete storitve potekajo v sklopu dejavnosti Klub Mladi Kinolog. Najdete nas v bližini Dramelj in Slo. Konjic. Dodatne informacije na tel. : 031 589 909


Pasje Mesto – salon za nego psov

Pasje Mesto - salon za nego psov

V našem salonu vašega ljubljenca uredimo v skladu s pasemskimi standardi in/ali po želji lastnika. Ker se zavedamo koliko vam pomeni vaš ljubljenček, poskrbimo tudi za to, da se psi pri pasjem frizerju kar najbolje počutijo in med nego niso izpostavljeni pretiranemu stresu. Pri svojem delu uporabljamo samo kvalitetno pasjo kozmetiko in . . .


Pasji salon STUDIO nege za Male Živali

Pasji salon STUDIO nege za Male Živali

Studio nege za male živali je leta 2005 nastal kot ideja, da našim Ljubljenčkom ponudimo nekaj več. Da si za njih vzamemo čas, da ne le ustvarjamo na njih temveč predvsem za njih, da tako ljubljenčkom kot njihovim lastnikom ponudimo popolno oskrbo njihovega psa in da od nas odideta oba srečna in zadovoljna. Pri nas si za vsakega . . .


Hera, oskrba živali, Bojan Kreft s.p.

Hera, oskrba živali, Bojan Kreft s.p.

Striženje, trimanje, razčesavanje, akupresura, masaža, nega krempljev … psov, mačk in ostalih malih živali


Pasji salon in boutique Dogi Stajl

Pasji salon in boutique Dogi Stajl

Pasji salon in boutique Dogi Stajl je nastal zaradi velikega veselja do striženja in druženja s štirinožnimi prijatelji. Za izučitev oblikovanja pasjih pričesk smo opravili dunajsko šolo kjer smo pridobili ustrezno znanje. Strižemo po FCI standardih, vendar dajemo prednost vašim željam. V razdeljenem prostoru imamo tudi boutique, kjer . . .


PASJI SALON HOW HOW

PASJI SALON HOW HOW

V pasjem salonu How How se zavedamo koliko vam pomenijo vaši zvesti štirinožni prijatelji. In ker se zavedamo da vašemu ljubljenčku želite le najboljše z njimi delamo z ljubeznijo in z potrpežljivostjo in ne uporabljamo metod prisile. Delamo v želji, da ljubljenček in lastnik zapustita salon zadovoljna. Z izkušnjemi in opravljenim 18 . . .


Pasji salon Aura

Pasji salon Aura

V pasjem salonu Aura v Mariboru poskrbimo za celotno nego vseh malih živali, tako kužkov, muckov, kot tudi zajčkov, dihurjev in morskih prašičkov. Nega je obenem strokovna in prijazna psom. Uporabljamo le naravne šampone in druge izdelke za nego, ki zagotavljajo, da bo kožušček vašega kosmatinca zdrav, mehak in dišeč. Da bi bili vi in . . .