Mladič Samojed

 

SAMOJED

naziv psarne 0
ime in priimek Jelka Ž.Markežič
naslov
kraj 6000 Koper
Slovenia
gsm +38641765970
telefon
spletna stran
email jsmarnica@gmail.com

    SAMOJED

Za oddajo: 15. oktobra, 2021
Namen: Prodam

Psička Florida, pasme Samojed, je pripravljena na novi dom. Stara je 11 tednov, zdrava, razglistena, cepljena, čipirana in bo dobila tudi rodovnik(je v izdelavi).
Zelo družabna, živahna in učljiva. Najraje se zadržuje v kuhinji ali na travniku.
Je zadnja iz našega legla 7-ih samičk. Smo v Bertokih, Koper.
CENA: 1250 Eur.

Mladički – francoski buldog

 

FRANCOSKI BULDOG

FRANCOSKI BULDOG


          FRANCOSKI BULDOG

Za oddajo: 9. septembra, 2021
Namen: Prodam

Sprejemamo rezervacije za leglo francoskih buldogov, ki bodo na voljo v začetku septembra. Na voljo 1 samička in 3 samčki. Mladički so bili pod veterinarskim nadzorom. Ob oddaji bodo razgliščeni, prvič cepljeni proti kužnim boleznim in čipirani. Urejen bo prepis na novega lastnika in SLO potni list. Zaželjen je predhodni obisk in ogled mladičkov in staršev pri nas doma. Psički so igrivi, navajeni čistoče in socializirani . Vajeni so otrok in drugih živali. Za vse informacije smo na voljo na 070727929 – Nejc po 14. uri

Odrasel labradorec Bobby išče nov dom.

 

Labradorec

Labradorec

naziv psarne
ime in priimek Maja
naslov
kraj 4204 Golnik
Slovenia
gsm +38631678761
telefon
spletna stran

Ni Slike

Za oddajo: 20. aprila, 2021
Namen: Podarim

Sedem let star kuža Bobby pasme labradorec, kratkodlak, črne barve. Bobby ni kastriran. Navajen je bivanja na prostem. Potrebuje dolge sprehode zjutraj in zvečer. Bobby je mikročipiran, redno cepljen in redno razglisten. Ima potni list za hišne živali. Ima blažjo alergijo na hrano, zato je navajen suhe pasje hrane, predvsem pa obožuje jabolka. Je zelo aktiven kuža, ki rad pobegne za kakšno srno, zato se pretežno sprehaja na povodcu. Razlog za oddajo je delo v tujini.

DOLGODLAKI ŠKOTSKI OVČAR RODOVNIŠKI MLADIČKI

 

DOLGODLAKI ŠKOTSKI OVČAR

naziv psarne WINDY LANDS
ime in priimek MOJCA FURLAN
naslov
kraj 5270 AJDOVŠČINA
Slovenia
gsm
telefon
email windylands@gmail.com

DOLGODLAKI ŠKOTSKI OVČAR

Za oddajo: 30. septembra, 2020
Namen: Prodam

Windy Lands O leglo ( 31. 7. 2020). Mama je naša Robin – club CH Honey N Spice of the Windy Lands, oče je Madžarski šampion Tony – CIB, CH Nyitramenti Yanichar Sultan. Starša imata prijazen, pogumen značaj ter zdrave kolke in zdrave oči ter opravljene vse za pasmo primerne genske teste.
Mladički odraščajo v družinskem domu pri Ljubljani, bodo razglisteni, cepljeni, pregledane bodo imeli oči, v nov dom bodo odšli zelo dobro socializirani. Mladičke vzgajamo po programu ‘puppy culture’, ki vključuje zgodnjo nevrološko stimulacijo, ta pa pomaga pri bolj stabilnem značaju in boljšem imunskem sistemu. Med odraščanjem se bodo spoznavali z različnimi zvoki, ljudmi, kužki, izpostavljeni bodo različnim situacijam, vajeni bodo vožnje z avtomobilom, privajali jih bomo na sobno čistočo. V nov dom jih bodo spremljale igračke, hrana (briketi in surova), unikatni povodec ter knjižica z nasveti.
Na voljo so še sable samčki in samička. Za oddajo bodo konec septembra. Več info na emailu.

https://www.youtube.com/channel/UCktIaHRwbfn0nIMNzibbPMA

Podarim mladička

 

mešanček

mešanček

naziv psarne
ime in priimek Rok
naslov Ulica Rudija Mahniča 2
kraj 6280 Ankaran
Slovenia
gsm 070774332
telefon
spletna stran
email rok.delak@gmail.com

Ni Slike

Za oddajo: 28. januarja, 2020
Namen: Podarim

Podarim dve psički, skoteni 28.10.2019, ata hrvaški ovčar, mama pitbull/boxer (oba višina do kolen z glavo). Obe sta črno/rjavi.