ArhPhotoTeam

 

ArhPhotoTeam

ime in priimek Patrik Arh
naslov Vrhovci c.XIV/8
kraj 1000 Ljubljana
Slovenia
gsm 040382666
telefon

ArhPhotoTeam


Ekipa ArhPhotoTeam ustvarjamo nepozabne trenutke v življenju Vaših pasjih prijateljev.
Smo poleg, ko se mladiči skotijo, spremljamo njihov razvoj, s prisrčnimi in neponovljivimi fotografijami pomagamo rejcem pri lažji prodaji ali oddaji ljubkih mladičev.
Vaše kosmate prijatelje spremljamo v pasjih šolah, kjer posnamemo video ob pričetku šolanja, napredek ter zaključek in strnemo v predstavitveni video, v katerega ujamemo vse korake šolanja vašega psa. Poleg videa pa ustvarimo brezčasne fotografije.
Spremljamo vas na pasjih razstavah, tekmovanjih, kjer se Vaš kosmati prijatelj pokaže v vsej svoji lepoti in veličini in za Vas naredimo spominske fotografije in video predstavitev, katera bo v ponos Vam in Vašemu kosmatemu prijatelju.
Seveda pa smo z veseljem ob Vas, katerim kosmati prijatelj predstavlja nekaj nenadomestljivega, mu prinaša veselje in vsakodnevno zadovoljstvo in brez njega ne bi bil dan tako vesel in poseben. Specializirani smo za studijsko fotografiranje psov ter fotografiranje psov v naravnem okolju, kjer za Vaš trajen spomin na Vašega kosmatega prijatelja naredimo brezčasne in prelepe fotografije, katere boste ohranili za večno.
Vabimo Vas in veseli bomo, če nam boste tudi Vi zaupali fotografiranje vašega kosmatega prijatelja. Fotografije, ponudbo in predstavitveni video studijskega fotografiranja si oglejte na naši spletni strani.


GL design

 

GL design


GL design blagovna znamka je sinonim za široko ponudbo dizajnerske, praktične in izjemno kakovostne ročno izdelane opreme ter prestižnih dodatkov za pse in njihove lastnike. Je prva blagovna znamka s tako široko ponudbo tovrstnih izdelkov na slovenskem trgu.
Pri izbiri izdelkov za psa je pomembna tako funkcionalnost kakor tudi vzdržljivost in splošna kvaliteta, ne nazadnje pa tudi dizajn. Ne glede na to ali gre za izdelke, ki so nepogrešljivi na sprehodu (ovratnice, povodci, oblačila, …) ali izdelke, ki jih pes uporablja doma (odeje, ležišča, posode za hrano in vodo, …), morajo vselej v prvi vrsti ustrezati psu.
Ker pa pes ni le človekov najboljši prijatelj – je član družine, je prav, da izdelki sovpadajo ali dopolnjujejo in poudarjajo tudi stil lastnika. Zato vsakemu izdelku posebej vedno namenimo dovolj časa, da se razvije v popoln uporaben izdelek z dizajnom, ki privlači.
Vsi naši izdelki so ustvarjeni z namenom praktičnosti in koristnosti za psa, ter izboljšanja kvalitete njegovega življenja. Hkrati pa z edinstvenim dizajnom in najvišjo kakovostjo zadovoljijo tudi najbolj zahtevne in petične lastnike.
Naš cilj je ustvarjati brezčasne izdelke za pse, ki se ponašajo s stilom, funkcionalnostjo in izjemno kakovostjo ter bodo tako v užitek in dolgoročno uporabo psom in lastnikom.
Vsi GL design izdelki so ročno izdelani v Sloveniji izključno iz materialov najboljše kakovosti. Izjemno pozornost posvečamo vsem najmanjšim detajlom tako pri oblikovanju kot ročni izdelavi – vsaka malenkost je pomembna, saj verjamemo, da so mali detajli tisti, ki ustvarjajo velike presežke.
Ponosni smo, da omogočamo kakovostnejše, udobnejše življenje psom ter užitek, veselje in ponos njihovim lastnikom.