SO POSH Slovenija


Profesionalna kozmetika za nego psov, enostavna za uporabo, okolju prijazna in kar je najpomembnejše, nežna do vas in vašega kosmatinca.

Pri nas nadjete:
Šampon – I’m so fantastic
Šampon je primeren za vse tipe dlake, je bogat z vitamini, nežen in je temeljit pri odstranjevanju trdovratne umazanije. Neguje kožuh, ga hidrira, keratin in kolagen pa ustvarjata vez.

Šampon – I’m so silky
Šampon je primeren za vse pasme s svilnato dlako. Bogat in nežen šampon hidrira kožuh. Vsebuje aminokisline, katere najdemo tudi v svili in prav te aminokisline ohranjajo svilnato dlako ki jih najdemo v svili in lahko prodrejo vse do mešička.

Šampon – I’m so puffy
Šampon je primeren za pse katerim bi radi povečali volumen dlake. Šampon je obogaten z vitamini, ohranja zdrav kožuh. Primeren pa je tudi za vse pse, ki imajo težave s prhljajem.

Šampon – I’m so harsh
Šampon je primeren za pse z resasto dlako, saj ohranja teksturo dlake in dlake ne mehča.

Šampon – So white
Primeren je za vse pse z belo dlako. Šampon obogaten s kokosovim oljem in proteinskim kompleksom neguje kožuh, ga ne izsuši ter povrne dlaki sijaj.

Balzam – I’m so fantastic
Balzam je primeren za vse tipe dlake, preprečuje vozlanje dlake in daje antistatični učinek. Bogat z vitamini, keratinom in kolagenom. Balzam izperemo z dlake.

Balzam – I’m so silky rinse-off
Balzam je primeren za pse s svilnato dlako, saj enako kot šampon vsebuje aminokisline, ki jih najdemo v svili. Je antistatičen, preprečuje vozlanje dlake, omogoča lažje razčesavanje. Balzam izperemo z dlake.

Balzam – I’m so silky leave-on
Balzam je primeren za pse s svilnato dlako, saj enako kot šampon vsebuje aminokisline, ki jih najdemo v svili. Je antistatičen, preprečuje vozlanje dlake, omogoča lažje razčesavanje. Primeren je za razstavljanje, saj balzama ne izpiramo.

Balzam – I’m so puffy
Balzam je primeren za vse pse pri kateri bi radi povečali volumen dlake. Prav tako kot šampon je tudi balzam obogaten z vitamini. Balzam izperemo z dlake.

So posh – coat oil
Olje za dlako preprečuje vozlanje in vlaži kožuh. Dlaki daje svežino in mehkobo. Coat oil ne masti dlake in je ne obarva. Olje uporabljamo na suh kožuh, lahko pa ga tudi mešamo z balzamom I’m so silky leave-on.

Spray – I’m tangle free
Sprej je primeren za razčesavanje dlake. Uporabljamo ga na suho ali mokro dlako, sprej pošpricate direktno na vozle in pričnete z razčesavanjem. Sprej ob enem tudi vlaži dlako.

Intenzivna regenerativna maska – Oh dog, it’s a miracle
Intenzivna obnovitvena maska obnavlja pusto dlako od znotraj navzven, poleg tega povrne elastičnost kože, dlaki pa povrne sijaj in moč.

Spray – Oh, touch me
Spraj, ki ohranja in obnavlja teksturo dlake, špricamo na moker ali suh kožuh in ga ne izpiramo.

I’m SO POSH!

Naročila sprejemamo na pasji.frizeraj@gmail.com