Ekipo in podjetje ArhPhotoTeam sestavljava oče Aleš in sin Patrik. Najina pasja zgodba se je začela, ko smo se odločili, da se bo naši družini pridružil gladkodlaki prinašalec Buddy. Takrat je fotografiranje dobilo povsem nov pomen. Sprva smo našega ljubljenčka fotografirali samo ljubiteljsko, z leti pa se je ta zgodba razvila v profesionalno pot.

 

(foto: ArhPhotoTeam)

Specializirala sva se za studijsko fotografiranje psov ter fotografiranje psov v naravnem okolju. Imamo profesionalen studio, prilagojen prav za fotografiranje psov. Studijsko fotografiranje je najina posebnost in strast, v vseh letih sva svoje znanje nadgradila, izpopolnila in se izobrazila na tem področju in v tem neizmerno uživava, kajti psi nama vedno znova predstavljajo velik izziv in nama s svojimi prisrčnostmi vsak dan prinesejo nove izkušnje. Pri pasjem fotografiranju sodelujeva oba in se pri delu dopolnjujeva. Poleg fotografiranja pa pse tudi posnameva in iz posnetka izdelava kratke video posnetke.

 

(video: ArhPhotoTeam)

 

Ustvarjava nepozabne trenutke v življenju Vaših pasjih prijateljev.
Sva poleg, ko se mladiči skotijo, spremljava njihov razvoj, s prisrčnimi in neponovljivimi fotografijami pomagava rejcem pri lažji prodaji ali oddaji ljubkih mladičev.

 

(foto: ArhPhotoTeam)

 

Vaše kosmate prijatelje fotografirava in snemava v pasjih šolah, na pasjih razstavah, dogodkih, prireditvah, agility tekmovanjih in za Vas narediva spominske fotografije in kratko video predstavitev.
Seveda pa sva z veseljem ob Vas, katerim kosmati prijatelj predstavlja nekaj nenadomestljivega, mu prinaša veselje in vsakodnevno zadovoljstvo in brez njega ne bi bil dan tako vesel in poseben.

 

(foto: ArhPhotoTeam)

 

Vabiva Vas in vesela bova, če nam boste tudi Vi zaupali fotografiranje vašega kosmatega prijatelja. Fotografije, ponudbo in predstavitveni video studijskega fotografiranja si lahko ogledate na naši spletni strani in na facebook profilu in izvedeli boste več o naju in najini ponudbi.

 

 

Vsak dan, ki ga preživiva s fotoaparatom v pasji družbi, je za naju poseben, nenadomestljiv, nepozaben in naju iz dneva v dan osrečuje.